Kos heti horoszkóp január 8-14

A heti csillagállás előre nem látható fordulatokat hoz életében. A Jupiter és a Mars teljesen megszokott pályán haladnak az égen. Emiatt gyakran úgy érzi majd, hogy párhuzamos valóságba csöppent, kénytelen alkalmazkodni a mindennapok szürrealitásához. Nem, ez nem kandikamera, emberek tényleg szoktak spontán dalra fakadni, nem csak a musicalekben. Őrizze meg józanságát és humorérzékét és igyekezzen felkészülni minden eshetőségre!

Szerelem

A Vénusz messzire elkerüli az Ön házát, semmilyen szöget nem zár be és úgy általában a galaxison kívülre távozik. De ne adja fel a reményt! Jóakaratú ismerősei úgyis kiházasítják. Komoly sikereket érhet el a másik nemnél, amennyiben hajlandó beérni a második hellyel. Ebben az esetben még idén házasságra kerülhet a sor. Hallgasson a szívére!

Egészség

A hét elején fordítson különös gondot a gerincére, derékfájdalmak adódhatnak. Nem csoda, hiszen idén sem fogadta meg, hogy rendszeresen sportolni fog, helyette 8 órákat görnyed az íróasztalnál. Az sem segít, hogy a hétvégéket a kanapén fekve filmnézéssel tölti.  Hét közepén a stressz és a garnélarák gyomorproblémákat okozhat. Legyen mértékletesebb és töltsön több időt töltődéssel!